Actualitat

Més de 300 palistes gaudeixen de la Copa d’Espanya de Dragon Boat celebrada en La Marina de València

Més de 300 palistes van gaudir el passat cap de setmana en la Copa d’Espanya de Dragon Boat, celebrada en La Marina de València. De fet, un total d’11 clubs i 349 esportistes es van donar cita en esta primera competició de Dragon Boat. El Club Marina València Sailing va organitzar esta cita, on també van col·laborar la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, la Real Federació Espanyola de Piragüisme, la Fundació Esportiva Municipal de València i la Marina de València.

LLEGIR MÉS

El Club Nàutic La Vila Joiosa triomfa en el seu Autonòmic de caiac de mar amb 26 medalles

El Club Nàutic La Vila Joiosa va ser profeta en la seua terra durant el Campionat Autonòmic de caiac de mar, disputat en les seues instal·lacions durant el passat cap de setmana. De fet, els representants de l’entitat alacantina van aconseguir un total de 12 títols, sis subcampionats i huit medalles de bronze en la cita que va posar el fermall d’or a la temporada de caiac de mar.

LLEGIR MÉS

La selecció femenina de la Comunitat Valenciana de caiac pol torna a l’aigua en una nova concentració del Programa de Tecnificació

La selecció femenina de la Comunitat Valenciana de caiac pol va reprendre el passat cap de setmana les concentracions del programa de tecnificació de la Federació de Piragüisme de la CV. El combinat autonòmic es va reunir el diumenge en la Marina Burriananova per a continuar preparant el seu retorn a la competició després de les vacances estiuenques.

LLEGIR MÉS

L’Alaquàs KP venç en la represa de la Primera Divisió Homes Sènior de la Lliga Autonòmica en la Marina Burriananova

L’Alaquàs KP va aconseguir el triomf final en la represa de la Primera Divisió Homes Sènior de la Lliga Autonòmica de caiac pol, que va tindre lloc dissabte passat en la Marina Burriananova. El conjunt d’Alaquàs va acabar per davant del Club Picassent KP i el Club Regatas Burriana en un emocionant torneig en el qual la igualtat va ser la nota dominant.

LLEGIR MÉS
Scroll to Top