Actualitat

L’equip de tecnificació masculí d’aigües tranquil·les reprén l’activitat a Antella

L’equip de tecnificació masculí d’aigües tranquil·les de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana va reprendre el passat cap de setmana l’activitat presencial en la concentració que va tindre lloc a Antella. Els esportistes en categories cadet, juvenil i sub-23 van tornar amb il·lusió a l’aigua per a preparar el Campionat d’Espanya d’hivern que es disputarà els dies 20 i 21 de març.

LLEGIR MÉS

Antella celebrarà este cap de setmana la primera concentració autonòmica del Programa de Tecnificació d’aigües tranquil·les

Antella celebrarà este cap de setmana la primera concentració autonòmica del Programa de Tecnificació de la modalitat d’aigües tranquil·les. Els esportistes de les categories cadet, juvenil i sub-23 acudiran a la cita esportiva per a continuar amb la seua preparació per al Campionat d’Espanya d’hivern, previst per als dies 20 i 21 de març.

LLEGIR MÉS

Els equips sub-21 del Club Regatas Burriana i el sub-16 del Club Alaquàs KP lideren la classificació de la Lliga Autonòmica en les categories sub-21 i femenina i sub-16, respectivament

L’equip sub-21 del Club Regatas Burriana, en categoria sub-21 i femení, i el sub-16 del Club Alaquàs KP, en sub-17, lideren la classificació de la Lliga Autonòmica en les diferents competicions després de la disputa aquest cap de setmana de la primera jornada, celebrada en les instal·lacions de la Marina Burriananova.

LLEGIR MÉS
Scroll to Top