Les seleccions femenines nacionals de caiac pol es preparen a Borriana

Les seleccions femenines nacionals de caiac pol en categories sub-21 i absoluta segueixen amb la seua preparació per a la volta a la competició. La Marina Burriananova i les Escoles de la Mar de Borriana van ser els llocs en els quals es van exercitar els combinats espanyols durant l’últim cap de setmana.

En categoria sub-21, la Comunitat Valenciana va tindre la representació d’Ariadna Hoyo i Nerea Bolea, del Club Alaquàs KP, i Amparo Taberner, del Club Picassent KP, així com del tècnic Sergio García. Mentrestant, en sènior, Mar Andreu i Nuria Canyes, del Club Alaquàs KP, i Lydia Romeu, del Club Picassent KP, també van estar en les jornades baix la direcció de Eduardo Pérez.

L’exigència va marcar l’activitat durant el cap de setmana, ja que els dos combinats van treballar en l’aigua més de huit hores. El Mundial de Roma, que està previst per a finals de 2021, continua sent l’objectiu prioritari per a estos grups, que esperen lluitar per les medalles.

El treball tàctic en defensa i atac tant en la Marina Burriananova com en les instal·lacions de les Escoles de la Mar de Borriana han marcat gran part de les sessions, que han resultat molt positives per l’excel·lent treball realitzat per totes les esportistes.

Scroll to Top