Enllaços

LLa Real Federació Espanyola de Piragüisme (RFEP) és el màxim dels organismes que gestionen l’esport del piragüisme i les seues diferents especialitats a Espanya, i consegüentment s’ocupa de tot el relacionat amb la selecció nacional d’aquest esport.

REAL FEDERACIÓ ESPANYOLA DE PIRAGÜISME

http://www.rfep.es/

La Federació Internacional de Canoa (ICF) és l’organització que agrupa a totes les organitzacions nacionals de canoes a tot el món. Té la seua seu a Lausana, Suïssa, i administra tots els aspectes de l’esport en canoa a tot el món.

FEDERACIÓ INTERNACIONAL DE CANOA

http://www.canoeicf.com/

El Comité Olímpic Internacional (COI; en anglés International Olympic Committee, IOC; en francés Comité International Olympique, CIO) és un organisme encarregat de promoure l’olimpisme en el món i coordinar les activitats de el Moviment Olímpic.

COMITÉ OLÍMPIC INTERNACIONAL

http://www.olympic.org/

El Comité Olímpic Espanyol (COE) és una associació privada d’utilitat pública que promou i difon el Moviment Olímpic i els seus ideals i gestiona la participació espanyola en els Jocs Olímpics.

COMITÉ OLÍMPIC ESPAÑOL

http://www.coe.es/

L’Agència Estatal de Meteorologia és una Agència Estatal d’Espanya, l’objectiu bàsic de la qual és la prestació de serveis meteorològics, que siguen competència de l’Estat.

INSTITUT NACIONAL DE METEOROLOGIA

http://www.inm.es/

Portal informatiu sobre les titulacions de tècnic esportiu i formació d’entrenadors a la Comunitat Valenciana.

FORMACIÓ ESPORTIVA GENERALITAT VALENCIANA

http://www.formaciondeportiva.es/

Registra el teu club

Col·laboradors

Scroll to Top