Actualitat

L’Autonòmic de caiac pol posa el fermall d’or a la temporada

El Club Alaquàs KP, en les categories 1a Divisió Sènior Masculina i sub-16, el Club Regates de Borriana sub-21, en sub-21/femení, i el Club Picassent Femení, en Sènior Femenina, es van adjudicar els títols en el Campionat de la Comunitat Valenciana que es va disputar en la Marina Burriananova el passat cap de setmana.

LLEGIR MÉS

La Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana s’adhereix a la campanya #DeporteXELA

La Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana s’ha adherit a la campanya #DeporteXELA per a conscienciar sobre la gravetat de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), una malaltia degenerativa que provoca un grau de dependència molt elevada i que suposa un gran esgotament psicològic i emocional punt de les persones que la pateixen com del seu entorn més pròxim.

LLEGIR MÉS

Cap de setmana extraordinari per al barco drac de la Comunitat Valenciana després de la disputa del Nacional a Astúries

La Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana ha gaudit d’un gran cap de setmana en la localitat asturiana de Trasora, lloc on s’ha disputat el Campionat d’Espanya de barco drac. De fet, els representants del Real Club Nàutic Torrevieja, CN La Vila Joiosa i Club de Vela Marina Sailing Club van aconseguir una gran collita de medalles per a la nostra autonomia.

LLEGIR MÉS

Histórico

Scroll to Top