La selecció nacional sub-21 de caiac pol es prepara amb la presència dels valencians David Beltrán, Javier Arego i Pablo García

La selecció nacional sub-21 de caiac pol es va exercitar el passat cap de setmana en les instal·lacions del Club Athletic Borriana, en la Marina Burriananova, baix la direcció del tècnic Gonzalo García, del Club Alaquàs Kayak Polo.

Entre els esportistes que van participar en les sessions del combinat espanyol sub-21, cal destacar la presència de tres jugadors pertanyents a la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.

David Beltrán, del Club Picassent KP, i Javier Arego i Pablo García, del Club Náutico de Castelló, van ser els representants de la nostra autonomia presents en la selecció nacional, que continua preparant-se per a les pròximes competicions internacionals previstes per a enguany, entre les quals destaca el Mundial de Roma.

Durant la concentració, els convocats han realitzat test d’aigua i test físics per a comprovar el seu estat físic després d’un període prolongat d’inactivitat com a conseqüència de les restriccions sanitàries per a lluitar contra la COVID-19.

L’objectiu de la selecció sub-21, després de comprovar la seua exigència durant els entrenaments, continua sent aconseguir els llocs de mèrit en el Mundial de Roma.

En paraules del tècnic Gonzalo García, l’objectiu durant els pròxims mesos és “tancar l’equip tractant de mesclar l’experiència de jugadors de temporades passades amb sang nova, que permeten aconseguir la millor selecció nacional possible”.

Scroll to Top