Actualitat

Els millors palistes del programa de surfski de la Comunitat Valenciana, amb la mirada posada en el Mundial de Lanzarote

La localitat de la Vila Joiosa va reunir el passat cap de setmana als millors palistes del programa de surfski de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana amb la mirada posada en el pròxim Mundial que tindrà lloc a Lanzarote. Els exàmens i el treball van obligar a alguns palistes convocats a no assistir a la cita, malgrat la invitació de la direcció tècnica.

LLEGIR MÉS

El Torneig Lliga Nacional de caiac pol, a Borriana i Alaquàs

El Torneig Lliga Nacional de caiac pol arriba el pròxim cap de setmana, 17 i 18 d’abril, a territori autonòmic. La Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, en estreta col·laboració amb el Club de Regatas Burriana i el Club Alaquàs Kayak Polo, organitza en les seues respectives instal·lacions la primera competició en diferents categories.

LLEGIR MÉS

Un total de 113 esportistes de la Comunitat Valenciana se citen amb la 2a Copa d’Espanya de caiac de mar

Un total de 113 esportistes de la Comunitat Valenciana participaran en la 2a Copa d’Espanya de caiac de mar, que tindrà lloc en la localitat alacantina de Dénia els pròxims 10 i 11 d’abril. Aquesta cita servirà també com a seu de la tercera prova de la Lliga Autonòmica, per la qual cosa els resultats s’utilitzaran per a les classificacions i puntuacions dels clubs en la Lliga de la Comunitat.

LLEGIR MÉS

Histórico

La selecció femenina de la Comunitat Valenciana de caiac pol torna a l’aigua en una nova concentració del Programa de Tecnificació

La selecció femenina de la Comunitat Valenciana de caiac pol va reprendre el passat cap de setmana les concentracions del programa de tecnificació de la Federació de Piragüisme de la CV. El combinat autonòmic es va reunir el diumenge en la Marina Burriananova per a continuar preparant el seu retorn a la competició després de les vacances estiuenques.

LLEGIR MÉS

L’Alaquàs KP venç en la represa de la Primera Divisió Homes Sènior de la Lliga Autonòmica en la Marina Burriananova

L’Alaquàs KP va aconseguir el triomf final en la represa de la Primera Divisió Homes Sènior de la Lliga Autonòmica de caiac pol, que va tindre lloc dissabte passat en la Marina Burriananova. El conjunt d’Alaquàs va acabar per davant del Club Picassent KP i el Club Regatas Burriana en un emocionant torneig en el qual la igualtat va ser la nota dominant.

LLEGIR MÉS

El cadet Sergio Domínguez en K-1 i el K2 infantil format per María Martínez i Paloma López es proclamen campions d’Espanya Sprint joves promeses

El cadet Sergio Domínguez, del Club Piragüisme Cullera, i el K-2 infantil de María Martínez i Paloma López, de l’Scooter Club Algemesí, s’han pujat pel cap alt alt del podi en el Campionat d’Espanya Sprint Joves Promeses 1000m que va tindre lloc el passat cap de setmana en la pista de Trasona (Avilés, Astúries)

LLEGIR MÉS
Scroll to Top