Estrena brillant de la Lliga Autonòmica de vaixell drac a Torrevieja

Ahir va tindre lloc l’estrena de la tercera edició de la Lliga Autonòmica de vaixell drac en aigües de Torrevieja. Els participants van gaudir d’una gran jornada on van destacar els representants del club local, que van acabar en primera posició en la classificació general.

De fet, el Real Club Nàutic Torrevieja va acabar la competició amb 217 punts, per davant del Real Club de Regatas Cartagena, un dels convidats en la cita esportiva junt al San Pedro del Pinatar. El Club Nàutic La Vila Joiosa, amb 132 punts, va ser tercer.

El club local, que va aconseguir quatre medalles d’or i una de bronze, va superar també en el medaller a la resta de participants. El Club Nàutic La Vila Joiosa, amb tres ors i tres plates, i el Club de Vela Marina València Sailing Club, amb un or i un bronze, també van obtindre importants recompenses al seu treball.

Els equips del Club Nàutic La Vila Joiosa van eixir victoriosos en Open Sènior 500m., Dona Sènior 500 m., i en Open Júnior 50 m. Mentrestant, els representants del club local van véncer en Mixte Sènior 500 m., en Open Veterà 500 m., en Dona Veterà 500 m., i en Mixte Veterà 500 m.

El combinat del Club de Vela Marina València Sailing Club, en Dona BCS 500 m., i el del San Pedro del Pinatar, en Open DGC Paradragón, també van resultar vencedors.

Scroll to Top