El Club Natació Banyoles sorprén els representants de la Comunitat en el retorn de la Lliga Autonòmica de caiac pol en sub-21 i sub-16

El Club Natació Banyoles català va sorprendre els representants de la Comunitat Valenciana en el retorn de la Lliga Autonòmica de caiac pol en les categories sub-21 i sub-16.

En les dos categories, el club català es va classificar en primera posició de la competició en la cita celebrada en la Marina Burriana Nova, que va resultar un gran èxit de participació amb la presència de representants del Club Alaquàs KP, Club de Regates Burriana i RCN Castelló.

En sub-21, el Club Natació Banyoles va finalitzar per davant del Club Alaquàs KP i el Club Regates Burriana, que van acabar en segona i tercera posició, respectivament en la volta de la Lliga.

D’altra banda, en sub-16 també va ser el millor el club català. El Club Regates Burriana, segon, i el Club Alaquàs KP, tercer, li van acompanyar en el podi de la competició.

En un parell de caps de setmana, els equips masculins sènior tancaran la classificació de la Lliga Autonòmica de caiac pol també en la Marina Burriana Nova i, ja al setembre, es tancarà la temporada amb l’Autonòmic de la modalitat per a totes les categories.