El Club Nàutic La Vila Joiosa arrasa en la seu de Dénia de la Lliga de surfski i caiac de mar

El Club Nàutic La Vila Joiosa va demostrar la seua hegemonia en la prova de la Lliga de surfski i caiac de mar, celebrada el passat cap de setmana en la localitat alacantina de Dénia.

La competició autonòmica enfila la seua recta final, ja que només resta una prova per al final i els esportistes ja veuen en l’horitzó el final de la temporada. Castelló, el pròxim 27 d’agost, posarà el fermall a una gran campanya esportiva.

El Club Nàutic La Vila Joiosa va aconseguir el primer lloc de la classificació general gràcies als 565 punts que van sumar els seus representants durant les diferents regates. El Real Club Nàutic de Castelló, amb 271 punts, i el Club de Piragüisme Pobla Marina Kayak de Mar, amb 247, van ocupar la segona i tercera posició, respectivament.

Finalment, respecte a la classificació de Joves Promeses, el Club Nàutic La Vila Joiosa també va ser el gran protagonista gràcies al seu primer lloc en la classificació. El Real Club Nàutic Dénia, club local, i el Real Club Nàutic de Castelló van acabar per darrere del CN La Vila Joiosa.

El Real Club Nàutic Dénia va exercir de gran amfitrió de la competició que va concentrar a desenes d’esportistes procedents de tots els racons de la Comunitat Valenciana. Així, la seua organització i treball durant tot el cap de setmana va ser digna d’esment.

Scroll to Top