Resum d’una gran temporada de caiac pol

La temporada de caiac pol arriba a la seua fi i els clubs que formen la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana fan valoració dels seus assoliments durant la campanya. A continuació, us detallem la informació més rellevant.

Club de Regatas Burriana

El Club Regatas Burriana va aconseguir un meritori subcampionat en el Nacional de caiac pol de joves promeses després d’aconseguir la segona plaça en la categoria sub-21 femenina, el quart en sub-16 i el tercer en sub-21 masculí.

Mentrestant, en el Campionat d’Espanya de categories absolutes, el Club Regates Borriana va acabar huité i catorzé en les categories femenina i masculina, respectivament.

Després de tots aquests resultats, el club de Borriana tanca una temporada històrica, ja que conclou com el segon millor d’Espanya en totes les categories de la Lliga i segon club d’Espanya en joves promeses. En definitiva, una gran campanya per a celebrar el desé aniversari de la fundació de l’entitat.

Real Club Náutico de Castellón

Conclou una temporada d’alts i baixos per al Real Club Nàutic de Castelló. L’any competitiu es va iniciar amb un quart lloc en el primer torneig de Primera Divisió, un resultat que feia que el club castellonenc no es pujara al podi en un torneig després de molts anys.

No obstant això, el Real Club Nàutic de Castelló va revertir la situació a poc a poc per a acabar en tercera posició de la Primera Divisió de la Lliga Nacional gràcies a dos subcampionats i un tercer lloc en els següents tornejos.

I finalment, va arribar el premi a l’esforç en el Campionat d’Espanya de clubs, celebrat els dies 18 i 19 de setembre. El Real Club Nàutic de Castelló es va exhibir per a realitzar una competició espectacular on va comptar tots els seus partits per victòria. Així, es va adjudicar el títol de campió d’Espanya, revalidant el títol obtingut en 2019.

Club Alaquàs Kayak Polo

Excel·lent temporada per al Club Alaquàs Caiac Polo, que es va proclamar campió de la Lliga Nacional de caiac pol de la temporada 2021. Els excel·lents resultats del club en sènior femení i masculí, sub-21, sub-16 i segona i tercera divisió han fet que, junt a l’esforç en cadascun dels tornejos nacionals, s’alçara per novena ocasió amb el ceptre.

D’aquesta manera, el Club Alaquàs Caiac Polo, per fi, passa a ser el club més llorejat en el que a lligues nacionals es refereix.

D’altra banda, el Club Alaquàs Caiac Polo es va quedar molt prop del títol en la Copa d’Espanya de clubs, acabant subcampió, per darrere del Club Ciencias de Madrid.

En el Campionat d’Espanya de joves promeses, l’entitat valenciana també va rendir a un gran nivell, ja que l’equip sub-21 va ser dècim i el sub-16, sisé.

Club Picassent Kayak Polo

Malgrat tots els condicionants i problemes provocats per la COVID-19, el Club Picassent Caiac Polo va participar en les categories absolutes, masculina i femenina, durant el cap de setmana del 18 i 19 de setembre a Madrid. Finalment, va acabar en octava i sisena plaça, la qual cosa els va valdre per al cinqué lloc final en la classificació general.

Tant xics com xiques, han tancat una gran temporada en la lliga absoluta, ja que l’equip masculí absolut va ser huité i el femení es va pujar fins al segon lloc el podi en el torneig de Lliga celebrat a Borriana. Finalment, va acabar tercer en la classificació general de la Lliga.

Només resta el Campionat d’Espanya de caiac pol per Federacions Autonòmiques, que se celebra a Borriana a l’octubre. Els millors jugadors de cada autonomia es donaran cita en la nostra autonomia per a tancar la campanya.

Aquesta cita, que s’ha preparat a consciència en la Federació en el projecte de tecnificació de caiac pol, tornarà a disputar-se en la Marina Burriananova els dies 16 i 17 d’octubre i, de nou, els nostres combinats en homes, dones, sub-21 i sub-16 segur que són protagonistes.

Scroll to Top