El 59 Descens del Xúquer es disputa este cap de setmana amb la participació de més d’un centenar d’esportistes

Este cap de setmana es disputa una de les competicions més importants i amb més història del calendari esportiu de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana. Es tracta del Descens del Xúquer, que celebra la seua 59 edició, i on prendran part piragüistes tant de l’àmbit autonòmic com de Múrcia i Sevilla.

La Mancomunitat de la Ribera Alta, la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana i els clubs Scooter Club d’Algemesí, Club de Piragüisme Sueca, Peña Piragüista Antella i Ajuntament d’Alzira organitzen esta cita esportiva que es desenvoluparà durant tot el cap de setmana.

El Descens del Xúquer tindrà tres etapes competitives, així com una de caràcter popular no competitiu. La primera etapa, organitzada pel Club Piragüisme Sueca, recorrerà els termes de Sueca, Polinyà, Riola i Sueca a partir de les 10.30 del dissabte. La segona, organitzada pel Club Piragüisme Sueca, transcorrerà per Sueca i Algemesí des de les 16.30 hores del dissabte. Finalment, la tercera etapa competitiva, organitzada per l’Scooter Club Algemesí, travessarà el diumenge Algemesí, Albalat, Polinyà i, de nou, Algemesí.

La Penya Piragüista Antella, CP Cullera, CP Silla, Scooter Club Algemesí, CP Sueca, tots ells de la Comunitat Valenciana, i Club Murcia Remo, Club Mercantil Sevilla i Blanca Club Piragüismo, de fora de les nostres fronteres, aportaran esportistes a la cita.

Finalment, l’etapa popular de cinc quilòmetres, organitzada per l’Ajuntament d’Alzira, començarà a Alzira i acabarà a Algemesí el diumenge a partir de les 11.30 hores.

Scroll to Top