La Comunitat Valenciana, molt present en el Campionat d’Europa de caiac pol

Els representants de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana s’han erigit en protagonistes en les seleccions nacionals que han participat en el Campionat d’Europa de caiac pol que s’ha celebrat recentment a Catània (Itàlia).

En la categoria sènior masculí, Vicente Claramonte, Alejandro Valls i Sergio Corbella, tots ells del RCN Castellón, van tindre un paper fonamental en el sisé lloc aconseguit pel combinat nacional en l’Europeu.

Mentrestant, l’equip femení espanyol també va rendir a un gran nivell aconseguint el cinqué lloc. Núria Cañas, de l’Alaquàs KP, Lidia Romeu, del Picassent KP, i el seleccionador Eduardo Pérez, del Club Regatas Burriana, van participar en la cita continental.

En categoria masculina sub-21, va arribar el millor resultat per als interessos d’Espanya. No en va, el conjunt nacional es va proclamar subcampió europeu per darrere de França que es va emportar la final per un ajustat 8-7. Javier Arego i Pablo García, del RCN Castellón, i David Beltrán, del Picassent KP, van aportar la seua qualitat des de l’aigua, mentre que Gonzalo García, de l’Alaquàs*KP, va posar el seu coneixement des del seu lloc com a seleccionador.

Finalment, l’equip sub-21 femení, va acabar en cinquena posició final el Campionat d’Europa després de superar en un agònic partit a Països Baixos per 3-2. Nerea Bolea, de l’Alaquàs KP, i Amparo Taberner, del Picassent KP, també van gaudir de l’experiència com a jugadores, mentre que Sergio García, de l’Alaquàs KP, ho va fer com a seleccionador nacional.

Scroll to Top