Més de 300 palistes gaudeixen de la Copa d’Espanya de Dragon Boat celebrada en La Marina de València

Més de 300 palistes van gaudir el passat cap de setmana en la Copa d’Espanya de Dragon Boat, celebrada en La Marina de València. De fet, un total d’11 clubs i 349 esportistes es van donar cita en esta primera competició de Dragon Boat. El Club Marina València Sailing va organitzar esta cita, on també van col·laborar la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, la Real Federació Espanyola de Piragüisme, la Fundació Esportiva Municipal de València i la Marina de València.

El club local, el Marina València Sailing, va estar representat pel Dragon Boat Marina València BCS-ACS, que va ser profeta en la seua terra, ja que va aconseguir la medalla de plata en la categoria BCS en la I Copa d’Espanya de Dragon Boat 200 metres. Després d’una dura època marcada per la crisi sanitària provocada per la COVID-19, l’equip local, format per dones supervivents de càncer de mama i altres tipus de càncer, van aconseguir pujar-se al segon escaló del podi.

Les valencianes també van competir en les categories veterà femení i sènior femení, encara que no van aconseguir les medalles en estes competicions però sí que els va valdre perquè l’equip es fique en la tercera posició de la Lliga Iberdrola de Dragon Boat. El Real Club de Regatas de Cartagena i l’Asociación Deportiva Pinatarense ocupen la primera i segona posició, respectivament.

Respecte a la classificació general per clubs després de la disputa de la cita de València, el Real Club de Regatas de Cartagena, amb 343 punts, mana en la taula. Per darrere, l’Associació Deportiva Pinatarense, amb 219 punts, i el Blanca Club de Piragüismo, amb 213, li acompanyen en el podi provisional.

Real Club de Regatas Cartagena (Murcia), Club Náutico Santa Lucia, (Cartagena, Múrcia) , Alberche Kayak Club (Madrid), Escuela de Piragüismo Mar Menor (Múrcia), Asociación Deportiva Pinatarense (San Pedro del Pinatar, Múrcia), Real Club Náutico de Torrevieja (Alicante), Blanca Club de Piragüismo (Múrcia), Club Nàutic La Vila Joiosa (Alacant), CD Piragüismo Sevidragón (Sevilla), Club de Piragüismo Los Troncos (Almería) y Dragon Boat Marina Valencia BCS-ACS (València) van competir en les aigües de la Marina de València.

El públic, que va abarrotar durant tota la jornada els voltants de l’edifici Veles e Vent per a veure en directe les diferents regates, va gaudir amb l’espectacle que es va viure en el canal principal de la Marina de València.

Scroll to Top