Les seleccions sènior i sub-21 masculines preparen el Nacional de Borriana d’octubre

Les seleccions en categories sènior i sub-21 masculines de caiac pol es van concentrar el passat cap de setmana en la Marina Burriananova per a continuar preparant el Campionat d’Espanya d’autonomies que tindrà lloc en les instal·lacions situades en la localitat castellonenca en el mes d’octubre.

La cita, molt intensa i repleta de treball, va aglutinar qualitat en els entrenaments conjunts de tots dos equips, ja que es van donar cita els millors jugadors de caiac pol de tota la Comunitat Valenciana.

Alejandro Valls, Sergio Corbella i Rubén Arego, del Real club Náutico de Castellón; Javier Arnal, Iván Hoyo i Gonzalo García, del Club Alaquas kayak polo; Pablo Ibáñez i Salvador Bella, del Picasent Kayak Polo; i Eduardo Pérez, del Club Regatas Burriana, van integrar l’equip sènior dirigit per Gonzalo García.

Mentrestant, Javier Arego i Pablo García, del Real Club Náutico de Castellón; Josep Murillo, Diego Guinot i Álvaro Hernández, del Club Alaquàs Kayak Polo; Javier Romeu, del Club Picassent Kayak polo; i Óscar Martí, Manolo Lluçar, Iker Rodríguez i Joaquín Lluçar, del Club Regatas Burriana, van formar la selecció sub-21 baix la dirección de la seleccionadora Nuria Cañas.

Scroll to Top