El Club Nàutic La Vila Joiosa triomfa en el seu Autonòmic de caiac de mar amb 26 medalles

El Club Nàutic La Vila Joiosa va ser profeta en la seua terra durant el Campionat Autonòmic de caiac de mar, disputat en les seues instal·lacions durant el passat cap de setmana. De fet, els representants de l’entitat alacantina van aconseguir un total de 12 títols, sis subcampionats i huit medalles de bronze en la cita que va posar el fermall d’or a la temporada de caiac de mar.

El Real Club Nàutic de Castelló, amb 16 medalles, i el Club de Piragüisme Pobla Marina, amb nou medalles, van acabar en segona i tercera posició, respectivament, del medaller de la competició autonòmica.

Amb esta competició es tanca la XIX Lliga de Surfski Caiac de Mar de la temporada 2021, una lliga marcada per les dificultats ocasionades per la pandèmia de la COVID-19 que ha detingut al món.

Malgrat tot, la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana desitja traslladar el seu agraïment a tots els clubs i esportistes que han fet possible que se celebren quatre de les sis proves previstes. De fet, la resposta de clubs i palistes ha sigut increïble en cadascuna de les seus de la Lliga.

Després de les cites de Dénia, El Campello, Pobla Marina i La Vila Joiosa, el Club Nàutic La Vila Joiosa s’ha emportat el triomf final en la Lliga gràcies a la suma de 236 punts. El Real Club Nàutic de Castelló, amb 224 punts, i el Club de Piragüisme Pobla Marina, amb 212, van ocupar els dos altres dos llocs del podi final.

En la Lliga de Joves Promeses, el Club Nàutic La Vila Joiosa va repetir èxit, quedant per davant del Real Club Nàutic de Castelló i el Club Nàutic Campello.

Scroll to Top