Més de 160 esportistes se citen amb la sisena prova i l’Autonòmic de surfsky de La Vila Joiosa

Més de 160 esportistes dels diferents clubs de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana es donaran cita este dissabte, 28 d’agost, en les aigües del Club Nàutic La Vila Joiosa.

Així, este cap de setmana es tancarà la Lliga Autonòmica 2021 de caiac de mar amb la presència de fins a una desena de clubs de la Comunitat Valenciana i dos de fora de les nostres fronteres.

El Club Piragüismo Pobla Marina, Club Náutico Campello, Club Náutico Canet d’En Berenguer, Club Piragüismo Silla, Real Club Náutico Castellón, Real Club Náutico Dénia, Club Náutico La Vila Joiosa, Club Deportivo Puerto Alicante, Club Piragüisme Dénia, Club Piragüismo Marina Valencia, Blanca Club Piragüismo murcià i Club Piragüisme Barcelona català estaran representats a La Vila Joiosa.

La cita esportiva començarà a les 9.15 hores amb les eixides de cadets, tradicionals i OC1 amb 35 vaixells. Un quart d’hora més tard començarà la categoria infantil amb un circuit de boies de 3 quilòmetres on participen 23 vaixells.

A les 11.30 serà el torn de l’eixida downwind de la resta de categories amb 68 vaixells i, finalment, a les 12.20 hores començaran les categories inferiors amb 9 vaixells.

Scroll to Top