Les seleccions autonòmiques masculina i femenina de caiac pol es preparen per al Nacional per autonomies

Les seleccions masculina i femenina de caiac pol de la Comunitat Valenciana no descansen a l’estiu per a arribar en les millors condicions al Campionat d’Espanya per autonomies que se celebrarà després de les vacances. Els dos combinats continuen esforçant-se per a ajustar els mecanismes per a ser candidats al títol estatal.

D’una banda, l’equip femení, dirigit per Eduardo Pérez, va realitzar la seua tercera concentració en les instal·lacions de la Marina Burriananova, escenari que acollirà a l’octubre el Campionat d’Espanya de la modalitat. En esta concentració del programa de tecnificació, el seleccionador ha comptat amb la participació de cinc jugadores del Club Alaquàs KP i cinc del Club Picassent KP.

La jornada es va centrar en el treball de totes les jugades que seran fonamentals durant el desenvolupament del Nacional per autonomies d’octubre.

D’altra banda, Gonzalo García va dirigir la primera concentració 2021 de la selecció sènior masculina amb l’assistència d’una desena de jugadors procedents de tot el territori autonòmic. El tècnic va posar especial èmfasi en els aspectes tècnics/tàctics que seran fonamentals en el camí cap al títol de la selecció masculina de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.

Scroll to Top