Vicente Esteve es penja la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de marató curta

Vicente Esteve, de la Peña Piragüista Antella, es va adjudicar la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de marató curta, que es va celebrar el passat cap de setmana en el Pontillón do Castro de Verduccido.

L’esportista de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana va aconseguir el tercer lloc en la categoria cadet K-1 3800 metres en una gran exhibició, demostrant que té davant sí un gran futur.

Els representants autonòmics, malgrat els incidents de porteos, timons i xocs en ciavogues, van demostrar que són capaces d’emmotlar-se a qualsevol modalitat de piragüisme, ja que van aconseguir excel·lents resultats.

Els resultats més importants dels membres de la delegació valenciana van ser els següents:

– Enrique Sendra, del CP Silla –  8 de España. C1sub 23 home

– Paula Sendra, del CP Silla –  17 de España. Cadete k1 dona

– Sergio Domínguez, del CP Cullera – 10 de España. Cadete K1 home

– Izan Aliaga, del Scooter Club Algemesí – 11 de España. Juvenil K1 home

Esment especial mereixen els representants de paracanoe de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, ja que Miguel Salcedo, del Club Piragüisme Silla i Cayetano Sánchez, tots dos del Club Piragüisme Silla, van obtindre sengles medalles de plata en les seues respectives categories.

Salcedo va ser segon en la categoria homes sènior K-1 L3 2700m., mentre que Sánchez es va proclamar subcampió en homes sènior KS1 (Especial) 2700 m.

Scroll to Top