La selecció femenina de la Comunitat Valenciana de caiac pol torna a l’aigua en una nova concentració del Programa de Tecnificació

La selecció femenina de la Comunitat Valenciana de caiac pol va reprendre el passat cap de setmana les concentracions del programa de tecnificació de la Federació de Piragüisme de la CV. El combinat autonòmic es va reunir el diumenge en la Marina Burriananova per a continuar preparant el seu retorn a la competició després de les vacances estiuenques.

Tres jugadors del Club Alaquàs KP, tres més del Club Picassent KP i una del Club Regatas Burriana es van donar cita en esta concentració, marcada per la pluja i el vent. Malgrat les condicions meteorològiques, les integrants del combinat autonòmic han pogut treballar amb normalitat a les ordres del técnic Eduardo Pérez.

La pràctica de jugades així com diferents assajos d’entrenament contra l’equip sub-21 del Club Regatas Burriana van servir per a millorar la preparació per al que resta d’any. El pròxim 21 d’agost està prevista una nova concentració en el mateix escenari, la Marina Burriananova.

Scroll to Top