Un total de 113 esportistes de la Comunitat Valenciana se citen amb la 2a Copa d’Espanya de caiac de mar

Un total de 113 esportistes de la Comunitat Valenciana participaran en la 2a Copa d’Espanya de caiac de mar, que tindrà lloc en la localitat alacantina de Dénia els pròxims 10 i 11 d’abril. Aquesta cita servirà també com a seu de la tercera prova de la Lliga Autonòmica, per la qual cosa els resultats s’utilitzaran per a les classificacions i puntuacions dels clubs en la Lliga de la Comunitat.

CP Sueca, AD Scooter, CP Marina València, CN Canet, CD Puerto Alicante, CP Castelló, CN La Vila, RCN Castelló, RCN Dénia, CP Pobla Marina, CN Campello i CP Silla seran els clubs de la nostra autonomia que aportaran esportistes a la cita nacional.

CN La Vila, amb 32 inscrits, RCN Castelló, amb 27, i CP Pobla Marina, amb 20, seran els equips autonòmics que més esportistes tindran en la competició estatal.

El retorn a la competició és una gran notícia per a tots els amants del piragüisme i, en concret, de la modalitat de caiac de mar. Des de la Federació de Piragüisme de la CV s’espera que els seus representants gaudisquen del retorn a l’aigua després de mesos d’incertesa a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19.

Scroll to Top