Èxit de la primera convocatòria oberta del Programa de Tecnificació Esportiva de surfski amb més de mig centenar d’esportistes

El Real Club Nàutic de Dénia va acollir aquest cap de setmana la primera convocatòria del Programa de Tecnificació Esportiva de surfski de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana. Una activitat que va resultar un èxit de participació pel gran nombre de palistes que es van donar cita en este nou projecte iniciat en el nostre territori.

De fet, més de mig centenar de federats de tot l’àmbit autonòmic van acudir a gaudir d’este nou projecte que està predestinat a ser de gran utilitat per a tots els amants del surfski.

L’objectiu principal d’esta iniciativa és afermar als esportistes de la Comunitat Valenciana en l’elit del circuit nacional i oferir una excel·lent plataforma perquè les ambicions i metes dels palistes i clubs siguen assolibles.

No en va, els esforços es van centrar en la preparació de la Copa d’Espanya i a fer un primer filtre per a perfilar l’equip i marcar els pròxims objectius com, per exemple, la participació en el Mundial de Lanzarote amb un selectiu previ l’1 de maig a la Vila Joiosa. I, per descomptat, estar preparats per als Jocs Olímpics de 2028 en els quals s’espera que el surfski siga olímpic.

Els membres de la Federació en categories sub-23, júnior i cadet, tant en dones com en homes, van gaudir d’una excel·lent jornada de treball que va combinar l’activitat tant en l’aigua com en terra baix la direcció de Jorge Cinto, David Fernández i Jerónimo Jover. Els esportistes, procedents de CN La Vila Joiosa, CP Pobla Marina KM, CN Canet d’en Berenguer, CN Campello, RCN Castelló i CP Marina València, van rebre informació molt útil per al seu dia a dia que els serviran per a afrontar amb garanties qualsevol competició o esdeveniment.

Scroll to Top