La Comunitat Valenciana aconsegueix un títol i una medalla de bronze en el Campionat d’Espanya d’hivern sprint olímpic

La Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana ha aconseguit grans resultats en el Campionat d’Espanya d’hivern sprint olímpic, que va tindre lloc el passat cap de setmana a Sevilla. No en va, Bàrbara Pardo, del Club Penya Piragüista Antella, ha aconseguit el títol en sub-23 K1 i Cayetano Sánchez, del CP Silla, el tercer lloc en la categoria especial sènior KS1.

La sub-23 Bàrbara Pardo ha aconseguit una medalla d’or en la modalitat de K1 després d’una gran batalla en l’aigua. L’esportista de la Comunitat Valenciana va batre a Irene Lata, del Ria de Betanzos, i a Teresa De la Penya, del Nàutic Sevilla, que van acabar en segona i tercera posició, respectivament.

D’altra banda, Cayetano Sánchez ha començat la temporada amb una brillant medalla de bronze en la categoria especial sènior KS1. El Club Piragüisme Silla ha apostat pel piragüisme inclusiu i el tercer lloc de Cayetano Sánchez evidencia la bona faena que s’està realitzant en esta entitat, que compta amb tres palistes que competeixen en paracanoe.

Un total de 34 esportistes de la Comunitat Valenciana es van desplaçar fins a Sevilla per a competir en el Campionat d’Espanya d’hivern. AD Scooter, CP Cullera, CN La Vila Joiosa, Penya Piragüista Antella, RCN Castelló i CP Silla van tindre representació en la cita sevillana.

Scroll to Top