Els clubs de la Comunitat Valenciana, a les portes del podi en el Torneig de la Lliga Nacional de caiac

Els clubs de la Comunitat Valenciana es van quedar a les portes del podi en el Torneig de la Lliga Nacional de caiac en categories sènior masculí i sub-16. Després d’un gran esforç dels combinats del Club Alaquàs KP, Club Regates Borriana, RCN Castelló i Club Picassent KP no van poder accedir als llocs amb recompenses en forma de medalla.

En Primera Divisió sub-16, el Club Alaquàs KP, format per jugadors amb poca experiència i joves, van demostrar les seues ganes si de fer-se amb un espai en l’àmbit nacional encara que van perdre en les semifinals contra el CEM Combarro, que es va proclamar campió. Mentrestant, el Club Regates Borriana va finalitzar en cinquena posició.

D’altra banda, en categoria sènior, el RCN Castelló va estar lluitant per les medalles en la cita nacional. De fet, el club castellonenc va finalitzar en una meritòria quarta posició final, per darrere del Club Vallehermoso Retiro, Club Madrileño Ciencias i CD Kayak Polo Málaga, que van ocupar les tres places del podi.

El Club Alaquàs KP i el Club Picassent KP també van estar barallant en la competició disputada a Madrid i van acabar en sisena i huitena posició, respectivament.

Scroll to Top