Dénia celebra amb èxit el retorn a l’aigua del caiac de mar espanyol

Dénia va despertar de la seua letargia al caiac de mar espanyol. La localitat alacantina es va convertir el passat cap de setmana en el centre d’atenció del caiac de mar gràcies a l’organització de la 2a Copa d’Espanya amb la participació de clubs procedents de tota la geografia espanyola.

Una cita que, baix l’organització del club local i amb la col·laboració de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, va servir per a reviure l’experiència de l’alta competició tan enyorada des de fa mesos a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19.

En concret, prop de mig centenar de clubs es van donar cita en la competició on els esportistes de la Comunitat Valenciana van tornar a demostrar el seu gran nivell. De fet, molts d’ells van aconseguir resultats ressenyables en les diferents categories i modalitats que es van celebrar.

En la classificació general per clubs, el Club Nàutic Vila Joiosa es va pujar fins al primer escaló del podi amb 611 punts. Mentrestant, el Real Club Nàutic Castelló, amb 430, va ser segon amb 27 punts d’avantatge sobre el tercer classificat, el Club Kayak Vigo. El Real Club Nàutic Dénia, organitzador de la Copa d’Espanya, va ser sisé amb 181 punts.

El Club Piragüismo Pobla Marina, Club Piragüismo Marina Valencia, Club Náutico Campello, Club Náutico Canet d’En Berenguer, Club Piragüismo Silla, Club Piragüismo Sueca, Club Deportivo Puerto Alicante, AD Scooter Clubi Club Piragüisme Castelló van ser els representants del nostre àmbit autonòmic.

En total, els representants valencians van obtindre 16 títols, 13 subcampionats i 15 tercers llocs en les diferents categories i modalitats que es van disputar durant tot el cap de setmana.

Scroll to Top