El Torneig Lliga Nacional de caiac pol, a Borriana i Alaquàs

El Torneig Lliga Nacional de caiac pol arriba el pròxim cap de setmana, 17 i 18 d’abril, a territori autonòmic. La Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, en estreta col·laboració amb el Club de Regatas Burriana i el Club Alaquàs Kayak Polo, organitza en les seues respectives instal·lacions la primera competició en diferents categories.

D’una banda, en la Marina Burriananova es disputarà la Primera Divisió sub-21 i, d’altra banda, Alaquàs acollirà la Primera Divisió Absoluta Iberdrola de dones.

La celebració de les dos cites esportives a Borriana i Alaquàs situa a la Comunitat en el mapa nacional del caiac pol, circumstància que s’ha guanyat amb treball durant els últims anys gràcies al gran nivell dels equips i clubs de l’autonomia.

A Alaquàs es donaran cita el Club Regatas Burriana i Club Alaquàs KP, de la Comunitat Valenciana, CDP Arcos, d’Andalusia, el CDB Kayak Club Valdepeñas, de Castilla La Mancha, y el CDE Sanfer, Club Madrileño Ciencias, Club Piraguamadrid i Club Vallehermoso Retiro, tots ells de Madrid.

Mentrestant, a Borriana, competiran el Club Regatas Burriana, Club Alaquàs KP i Club Picassent KP, de la Comunitat Valenciana, Club Copacabana de Piragüismo, Club Piragüismo Ciudad de Lugo Club Piragüismo Penedo Teimporta, de Galícia, Alberche Kayak Club, Club Madrileño Ciencias, Club Piraguamadrid y Club Vallehermoso Retiro, de Madrid, y AD Pinatarense, de Múrcia.

Scroll to Top