El Club de Regates Burriana i el Club Alaquàs KP acaben en segona i quarta posició, respectivament, en el Torneig Lliga Nacional de caiac pol en categoria sub-21 celebrat en la Marina Burriananova

El Club de Regates Burriana i el Club Alaquàs KP van acabar en segona i quarta posició, respectivament, en el Torneig Lliga Nacional de caiac pol en categoria sub-21 celebrat en la Marina Burriananova el passat cap de setmana.

El club local es va quedar molt prop d’aconseguir el títol, no obstant això va acabar claudicant després d’una final molt disputada amb el CDP Arcos andalús que es va emportar el títol.

Mentrestant, el Club Alaquàs KP, l’altre representant de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana en la cita esportiva, també va rendir a un excel·lent nivell encara que finalment va haver de conformar-se amb la quarta posició en la classificació general.

La competició, on van participar huit clubs procedents de tota la geografia nacional, va complir amb totes les restriccions sanitàries imposades per a combatre la COVID-19 gràcies a la fantàstica organització.

Scroll to Top