Un títol, un subcampionat i quatre bronzes, bagatge de la selecció autonòmica en el Campionat d’Espanya sprint per autonomies

La selecció de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana va aconseguir grans resultats en el Campionat d’Espanya sprint per autonomies que va tindre lloc en Verducido el passat cap de setmana.

Els representants autonòmics van aconseguir un títol, un subcampionat i quatre medalles de bronze en la cita nacional, que va reunir els millors competidors de la disciplina del territori espanyol durant dos dies.

María Martínez, de l’Scooter Club Algemesí, es va erigir com la gran protagonista de la delegació autonòmica, ja que es va pujar al primer escaló del podi en Dona K1 cadet A en K1 3000 metres.

També va ser tercera en el K1 500 metres i en K2 500 metres al costat de la seua companya Raquel Calvente.

Andrea Jiménez, del Club Náutico la Vila Joiosa, va ser segona en Dona Cadet B en el K1 500 metres en la Final B.

Finalment, Miguel Ruiz, del Real Club Náutico Castellón, i Mireia Pérez, del Club Náutico la Vila Joiosa, van acabar en tercera posició en Infantil B en el K1 500 metres.

María Martínez, del Scooter Club Algemesí; Jaume Benedito, de la Penya Piragüista Antella; Roberto Kymantas, Pau Algaba, Nerea Villarroya, Adriano Celentano y Damián Martí, del Club Piragüisme Cullera; David Cosmos y Jaume Escuder, del Club Piragüismo Silla; Anna Mayor, Andrea Jiménez y Mireia Pérez, del Club Náutico Villajoyosa; Alexandru Cristian Pana, Miguel Ruiz, Carmen Suarep y Carla Montiel, del Real Club Náutico Castellón; i Raquel Calvente, del Club de Regatas Burriana, van formar el combinat de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.

Julio González Micó, director tècnic del programa, ha indicat que el treball ha sigut excel·lent durant el campionat: “Estem molt contents pels resultats. Ens hauria agradat que la seu estiguera més a prop ja que la climatologia va ser molt complicada i els nostres esportistes no estan acostumats a estes condicions”.

“Hem de destacar a la nostra pedrera tant en l’àmbit infantil com cadet. De fet, en infantils estem molt prop d’estar barallant per grans resultats, mentre que en cadets continuem mantenint a molts esportistes entre els millors”, ha acabat el director tècnic.

Scroll to Top