L’Escola de la Mar de Borriana acollirà una concentració de joves promeses paralímpiques de piragüisme durant el Nadal

L’Escola de la Mar de Borriana, amb la col·laboració de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, acollirà durant el Nadal una concentració de joves promeses paralímpiques de piragüisme.

La cita, emmarcada en el Programa Dingonatura de Promeses Paralímpiques de Piragüisme i promogut pel Comité Paralímpic Espanyol i la Real Federació Espanyola de Piragüisme, comptarà amb esportistes d’entre 9 i 19 anys de Galícia, Astúries, Cantàbria, País Basc, Aragó, Catalunya, Balears, Madrid i Andalusia.

A la concentració, a més, se sumaran esportistes del programa Relleu Paralímpic València, dins de la proposta de multiactivitat i intercanvi esportiu del programa.

L’objectiu de la concentració és la formació i detecció de talents esportius de la modalitat. Es busca treballar conjuntament amb tota la pedrera, per a establir les bases d’un camí esportiu on els palistes joves puguen arribar a aconseguir l’alt rendiment nacional i l’alt nivell internacional, amb la mirada posada en els Jocs de Los Angeles 2028 i més enllà.

La concentració, que durarà tres dies, estarà dirigida pel piragüista olímpic Agustín Calderón Díez i en ella els grups de treball es distribuiran per a realitzar proves d’eficiència tècnica i buscar millores en les adaptacions i en l’entrenament, així com per a iniciar-los en altres modalitats i embarcacions, com el per a va’a o el paradrac.

Scroll to Top