Un total de 16 esportistes de tot el país participen en la concentració de Joves Promeses Paralímpiques Dingonatura

Un total de 16 esportistes procedents de tots els racons del país han participat en la concentració de Joves Promeses Paralímpiques Dingonatura, que es va celebrar del 26 al 30 de desembre en l’Escola de la Mar de Borriana.

Baix la supervisió d’una desena de tècnics nacionals, els participants en la concentració han realitzat entrenaments i test de seguiment.

Esta cita confirma, una vegada més, la bona faena que s’està realitzant en els diferents clubs espanyols per a fomentar i recolzar l’accés a totes les persones que desitgen practicar el nostre esport.

De nou, l’Escola de la Mar de Borriana es confirma com una de les seus amb millors prestacions per a esta mena de convocatòries. Un espai òptim per a treballar tant en l’aigua com en terra.

Juan Antonio Cinto, president de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, ha explicat que és “una gran satisfacció acollir en terres valencianes un esdeveniment d’estes característiques que permet millorar i treballar directament amb les persones esportistes”.

“Esta és una nova prova d’eixa atenció que es té en la Comunitat Valenciana. Gràcies a totes les persones i entitats que han treballat perquè esta concentració siga un èxit”, ha acabat el responsable autonòmic.

Scroll to Top