Paloma Cinto i Almudena Ribó intervenen en el I Congrés Internacional de Dones en les Ciències de l’Esport

Paloma Cinto i Almudena Ribó, totes dues del RCN CASTELLÓ i integrants de la categoria BCS (Dones Supervivents de Càncer de Mama) de la modalitat de Barco Dragon, van assistir divendres passat al I Congrés Internacional de Dones en les Ciències de l’Esport, organitzat per la Càtedra Dona i Esport de la UV.

Este congrés posa el focus a visibilitzar les aportacions de les dones en la docència, la competició, la investigació i les professions de l’esport, així com conéixer les propostes i demandes més actuals del treball realitzat per i per a les dones des de les Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

A més de les taules redones i conferències, es configura un espai que serveix d’altaveu per a les aportacions de les dones de la nostra societat vinculades a l’esport, convidant a la seua participació a través de breus ponències.

Paloma i Almudena van participar en l’apartat de salut i qualitat de vida de les dones, per a presentar la seua comunicació CON EL BARCO DRAGÓN PALEAMOS POR LA VIDA.

Paloma Cinto ha explicat l’objectiu de la seua intervenció: “El que buscàvem és que es coneguera la modalitat de vaixell drac entre les assistents i els beneficis de la categoria BCS per a les dones supervivents de càncer de mama, que la majoria eren estudiants de ciències de l’esport o professionals, entrenadors/es i preparadors/es físics”.

“Vam poder compartir una tertúlia amb la resta de conferenciants i assistir a intervencions on es van tractar diferents temes enfocats a l’esport i la dona adulta”, ha afegit.

Scroll to Top