El Club de Vela Marina Sailing Club lidera la classificació de l’Autonòmic de vaixell drac

El Club de Vela Marina Sailing Club ha liderat el Campionat Autonòmic de vaixell drac, que va tindre lloc en la localitat valenciana de Cullera, després de sumar un total de 257 punts.

El Real Club Nàutic de Castelló, amb 225 punts, i el Real Club Nàutic Torrevieja, amb 187, van acabar en segona i tercera posició en la classificació general per clubs.

Mentrestant, en el medaller el Real Club Nàutic Torrevieja va aconseguir el primer lloc gràcies als quatre títols, una plata i un bronze que van aconseguir les embarcacions que van participar.

El Club de Vela Marina Sailing Club, amb tres ors, dos plates i dos bronzes, i el Real Club Nàutic de Castelló, amb un or, quatre plates i un bronze, li van acompanyar en el podi.

De nou, el Campionat Autonòmic de vaixell drac va resultar un gran èxit gràcies a les ganes de gaudir i competir de tots els esportistes i embarcacions que van competir en l’Autonòmic d’una modalitat com el vaixell drac que, a poc a poc, va sumant nous adeptes.

Finalment, en la Lliga Autonòmica, el Real Club Nàutic de Castelló es va emportar el títol després de la disputa de les tres proves que componien la competició. El Real Club Nàutic de Torrevieja va ser segon i el Club de Vela Marina Sailing Club, tercer.

Scroll to Top