Més de 150 persones participen en el Campionat Autonòmic de vaixell drac de Cullera

La localitat valenciana de Cullera acapararà el diumenge, 15 d’octubre, totes les mirades dels aficionats al piragüisme autonòmic. No en va, un total de 155 persones participaran en el Campionat Autonòmic – IV Lliga de vaixell drac CV que se celebrarà en aigües del Mediterrani.

El Real Club Náutico Castellón, Real Club Náutico Torrevieja, Club de Vela Marina Valencia Sailing Club, Club Canoe Almazora, tots ells de la Comunitat Valenciana, i el CP Badalona català disputaran la cita esportiva que aglutinarà diverses categories.

En total, 40 embarcacions prendran l’eixida en les categories de Dona BCS, Dona Veterà, Dona Sènior, Mixt ACS, Mixt Sènior, Open Veterà, Mixt Veterà i Mixt Júnior.

Juan Antonio Cinto, president de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, ha explicat que esta competició és una “excel·lent oportunitat de gaudir d’una modalitat esportiva que cada vegada té més adeptes en el nostre àmbit geogràfic”.

“Ens encanta veure tan alta participació amb vaixell drac, ja que esta modalitat és competitiva però també engloba altres factors que fan que siga una activitat física aglutinadora i inclusiva”, ha acabat el màxim responsable del piragüisme de la CV.

Scroll to Top