Els clubs de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana triomfen en el Campionat d’Espanya de caiac pol per clubs

Els clubs de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana han tornat a demostrar la seua hegemonia en l’àmbit nacional amb resultats rellevants en el Campionat d’Espanya de caiac pol per clubs, disputat el passat cap de setmana al Parque Deportiva Puerta de Hierro de Madrid.

En la categoria 1a Divisió Sènior Masculina, el RCN Castelló va ser el gran protagonista de la cita esportiva, ja que va obtindre el primer lloc del podi batent en la gran final al Club Vallehermoso Retiro.

El Club Alaquàs KP, cinqué, el Club de Regates Burriana, dècim, i el Club Picassent KP, dotzé, també van demostrar el seu gran moment de forma en la competició nacional.

D’altra banda, en la Primera Divisió Femenina, el Club Alaquàs KP va demostrar un excel·lent nivell que es va veure recompensat amb la medalla de plata després de perdre en la final contra el AD Pinatarense.

El Club de Regates Burriana, també de la Federació de Piragüisme de la CV, va ser l’altre club autonòmic que es va pujar al podi després d’aconseguir el tercer lloc final anotant-se un gran resultat ja que compta amb una mitjana d’edat de tan sols 16 anys. El Club Picassent KP va ser quart en la classificació general.

Finalment, en el còmput general per clubs, el Club Alaquàs KP i el Club de Regates Burriana van acabar en segona i tercera posició, respectivament. El CDP Arcos va ser primer.

Scroll to Top