Les seleccions de la Comunitat Valenciana revaliden el títol en el Campionat d’Espanya de caiac pol per autonomies per seté any consecutiu

Les seleccions de la Comunitat Valenciana van revalidar el títol, per seté any consecutiu, en el Campionat d’Espanya de caiac pol per autonomies, que va tindre lloc este cap de setmana en l’Embassament de Pontillón (Verducido), gràcies a dos títols i dos plates.

En l’estrena de la categoria sub-16 dones, el combinat valencià va demostrar la seua qualitat per a fer-se amb el primer lloc en este primer any de la competició. Galícia i Madrid van acompanyar al conjunt valencià en el podi.

Mentrestant, en sub-16 mixta, l’equip valencià, totalment nou, va aconseguir un meritori quart lloc en la classificació general.

Els bons resultats van seguir en la categoria sub-21, ja que la selecció autonòmica va aconseguir el ceptre nacional en una demostració d’hegemonia. Andalusia, segona, i Galícia, tercera, van realitzar també un gran paper.

Finalment, les seleccions valencianes també van fer un gran paper en categoria sènior. De fet, tant en dones com en homes, els conjunts de la Comunitat Valenciana es van penjar la medalla de plata.

Des de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana desitgem expressar la nostra satisfacció pel gran moment que viu el caiac pol i així ho testifiquen estos extraordinaris resultats després d’una temporada repleta de compromisos nacionals i internacionals.

De fet, Toño Cinto, president de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, ha destacat el treball de les seleccions: “Felicitem a tots i totes les nostres esportistes perquè han tornat a aconseguir el que semblava molt difícil després d’una llarga i dura temporada ple de compromisos esportius nacionals i internacionals i en la qual molts esportistes han tingut un calendari molt intens”.

Scroll to Top