El RCN Castellón i l’Alaquàs KP es reparteixen els títols autonòmics de caiac pol

El RCN Castelló, en Primera Divisió Sènior Masculina, i l’Alaquàs, en sub-16 i en sub-21/femení, van aconseguir el ceptre autonòmic en el Campionat de la Comunitat Valenciana de caiac pol.

Els millors equips de les tres categories es van donar cita en la competició disputada durant el passat cap de setmana en les instal·lacions del Club Alaquàs, que es van omplir d’aficionats a esta modalitat esportiva.

Este Campionat Autonòmic va resultar ser el fermall d’or a una gran temporada de caiac pol, en la qual els equips de la Comunitat Valenciana han demostrat la seua qualitat tant en les competicions locals com nacionals, en les quals també han sigut grans protagonistes.

En Primera Divisió Sènior, el RCN Castellón es va adjudicar el títol per davant de l’Alaquàs KP i el Picassent KP, que van acabar en segona i tercera posició, respectivament.

En sub-16, l’equip amfitrió, l’Alaquàs KP, es va pujar al més alt del podi de l’Autonòmic després de superar al RCN Castellón i a l’Alaquàs sub-16 femení.

Finalment, en la categoría sub-21/femení, el conjunt sub-21 de l’Alaquàs KP va tornar a ser profeta en la seua terra aconseguint la primera posició de la classificació. El CR Burriana va ser segon, mentre que l’Alaquàs femení va completar el podi. El Picassent KP va tancar la classificació en quart lloc.