La Vila Joisa celebra l’èxit dels esportistes de la Comunitat Valenciana en la III Copa d’Espanya de caiac de mar

El Club Nàutic de la Vila Joiosa ha celebrat l’èxit dels esportistes de la Comunitat Valenciana en la III Copa d’Espanya de caiac de mar, que es va celebrar el passat cap de setmana. Els representants de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana van aconseguir un total de set títols, nou subcampionats i una desena de tercers llocs.

CD Puerto Alicante, CP Castellón, CN La Vila, RCN Castellón, RCN Dénia, CP Pobla Marina, CN Campello i CP Silla van ser els clubs de la Comunitat que van tindre representació en la cita de la Vila Joiosa.

Daniel Cedero, en homes veterà 45-54 K1 Tradicional; Francisco José Marco, en homes veterà 55-64 K1 Tradicional; Antonio Enrique Castaños, en homes veterà 65-74 K1 Tradicional; Raúl García, en homes cadet K1 Sprinter /Surfsky; Ana Martí, en dona sènior K1 Tradicional; Antoni Gil, en homes juvenil K1 Sprinter/Surfsky; i Sara Mengual i Antonio Pascual, en sub-21 K2 mixta, van aconseguir el primer lloc en les seues respectives modalitats.

Esta cita ha servit com a prova selectiva per a confeccionar l’equip nacional que estarà representat en el pròxim Campionat del Món de Surfsky, que es disputarà a Lanzarote a l’agost.

Scroll to Top