La Comunitat Valenciana obté tres títols, tres subcampionats i un bronze en el Campionat d’Espanya Màster d’hivern

La delegació de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana ha obtingut un total de tres títols, tres subcampionats i una medalla de bronze en el Campionat d’Espanya màster d’hivern, celebrat el passat 1 de maig a Sevilla.

Vicente José Tortajada, del CP Sueca, va aconseguir la segona plaça en el podi en la categoria d’Home Veterà B de la modalitat d’embarcacions K1. El mateix èxit va aconseguir Julio González, de la Penya Piragüista Antella, en la categoria Home Veterà F, mentre que el seu company Francisco Javier Melus, també de la Penya Piragüista Antella, va ser tercer.

D’altra banda, en embarcacions K2, van arribar els millors resultats per als esportistes de la Comunitat Valenciana. En Home Veterà F, Julio González i Javier Melus, de la Penya Piragüista Antella, es van pujar als més alt de la classificació.

En Home Veterà D, els esportistes del CP Sueca, Joaquín Peris i Vicente José Tortajada, es van quedar a les portes del títol en embarcacions K2 i van haver de conformar-se amb una meritòria medalla de plata.

En Home Veterà F, Vicente Costa i Joaquín Roig, del AD Scooter, van tocar l’èxit gràcies a la seua primera posició. I, finalment, en el K2 mixt, Jorge i Paloma Cinto, del RCN Castelló, també es van penjar la medalla d’or en la cita celebrada a Sevilla.

RCN Castelló, CP Cullera, AD Scooter Club, Penya Piragüista Antella i CP Sueca van ser els clubs de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana que van tindre representació en el Nacional.

Scroll to Top