Bons resultats del caiac pol autonòmic en el segon Torneig de la Lliga Nacional celebrat en Verducido

Els representants de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana van obtindre bons resultats en el segon Torneig de la Lliga Nacional de caiac pol celebrat el passat cap de setmana en la localitat de Pontevedra de Verducido.

En la competició sènior masculí, el RCN Castelló va estar a l’altura i va aconseguir ficar-se en la final de la cita esportiva. Pese al bon paper del conjunt castellonenc, va acabar claudicant davant el Club Vallehermoso Retiro, el seu gran rival en el caiac pol nacional, per 6-5.

El Club Alaquàs KP i el Club Picassent KP van finalitzar en sisena i novena posició, respectivament.

Mentrestant, en la categoria femenina Iberdrola, dos dels clubs de la Comunitat Valenciana van aconseguir els llocs de mèrit. Així, el Club Alaquàs KP va ser segon i el Club Picassent KP, tercer. Cal recordar que l’equip de Picassent femení és la primera temporada que competeix en la Lliga Nacional.

Excel·lents resultats per a tots dos combinats que van demostrar que es troben capacitats per a lluitar pels llocs alts de la classificació en cadascuna de les cites que es disputen.

Així mateix, el Club Regatas Burriana va aconseguir la novena plaça en el seu segon torneig en la màxima categoria nacional. Es va mostrar molt dinàmic i va mostrar la seua intenció de continuar evolucionant, malgrat la seua joventut.

Finalment, en la classificació sub-16, el Club Alaquàs KP, quart, i el Club Regatas Burriana, cinqué, van exhibir l’excel·lent pedrera amb la qual compten ja que es van fer amb la quarta i cinquena posició, respectivament.

El conjunt de Borriana, que va jugar el seu primer torneig de caiac pol, és un grup nascut durant la pandèmia i que va sorprendre pel seu joc i la progressió que s’albira en l’horitzó.

Scroll to Top