Marc Martínez i Cayetano Sánchez, campions en el Nacional de marató de Pontevedra

Els representants de la Federació de Piragïusme de la Comunitat Valenciana, Marc Martínez i Cayetano Sánchez, es van proclamar campions en el Nacional de marató, disputat el passat cap de setmana a Pontevedra.

En juvenil K-1 22600M, Marc Martínez, del AD Scooter Club, es va adjudicar el títol després d’una fantàstica actuació. El representant autonòmic es va pujar al més alt del podi de la seua categoria defensant els colors de la Federació.

D’altra banda, en homes sènior KS1 15400M, Cayetano Sánchez, del CP Silla, va demostrar el seu gran moment de forma per a alçar-se amb el triomf final i penjar-se la medalla d’or. De fet, Sánchez, no ha baixat del podi en cap de les tres competicions nacionals en les quals ha participat esta temporada.

Mentrestant, en homes sènior K-1 L3 15400M, José Francisco Peris, també del CP Silla, va aconseguir el subcampionat en paracanoe.

Des del CP Silla s’està fent una important aposta per l’esport adaptat, no en va Sánchez i Peris, així com el seu company Fran Gil, que va ser 24é en sènior, competeixen en esta disciplina adaptada per a persones amb problemes de mobilitat. El club valencià porta tres temporades treballant a consciència per a convertir-se en una entitat inclusiva i assistint a cursos de formació i taules classificatòries per a obtindre les certificacions corresponents.

Finalment, Sergio Domínguez, del Club Piragüisme Cullera, i la dupla formada per Víctor Chambo i Marc Martínez, del AD Scooter Club, van aconseguir la tercera plaça en les classificacions finals del Nacional en homes cadet K-1 11800M i en homes juvenil K-2 22600M, respectivament.

Scroll to Top