L’ Scooter Club Algemesí es llueix en la segona prova de la Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquillas celebrada a Cullera

Cullera va tornar a ser l’epicentre d’una de les proves de la Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquiles. El passat cap de setmana es va disputar la segona seu d’esta competició autonòmica a Cullera amb la participació de més de 200 esportistes.

L’ Scooter Club Algemesí va destacar en esta cita organitzada per la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, ja que va aconseguir un total d’11 medalles d’or, sis subcampionats i un bronze.

L’Escola Piragüisme Mar Menor, de Múrcia, va ser un digne rival, ja que es va quedar molt a prop en el medaller amb sis títols, quatre plates i cinc bronzes. El Club Piragüisme Cullera va mostrar davant el seu públic el seu potencial per a acabar en el tercer lloc del medaller amb cinc títols, un subcampionat i sis medalles de bronze.

Respecte a la classificació general per clubs de la seu de Cullera, el primer lloc va ser per a l’ Scooter Club Algemesí, amb 726 punts. Per darrere, el Club Piragüisme Silla, amb 663 punts, i el Club Piragüisme Cullera, amb 637, van ocupar el segon i tercer lloc, respectivament.

Consulta tots els resultats en la secció de competició.

Scroll to Top