Cullera acollirà a més de 200 esportistes en la segona cita de la Lliga Autonòmica d’Hivern

Cullera es convertirà este cap de setmana en el centre d’atenció del piragüisme de la Comunitat Valenciana amb motiu de la disputa de la segona cita de la Lliga Autonòmica d’Hivern d’Aigües Tranquil·les.

De fet, més de 210 esportistes procedents de tots els racons del territori autonòmic i també de fora de la Comunitat es desplaçaran fins a la localitat de la Ribera Baixa per a tornar a gaudir de la seua modalitat.

En total seran 157 homes i 57 dones els que entraran en lliça en esta competició organitzada per la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb el Club Piragüisme Cullera.

El Real Club Náutico Castellón, Scooter Club Algemesí, Club Náutico Canet d’en Berenguer, Club Piragüismo Silla, Club Piragüismo Cullera, Penya Piragüista Antella, Club Piragüisme Sueca, Club Náutico La Vila Joiosa, Club Deportivo Puerto de Alicante i Club Piragüisme Almassora aportaran esportistes a la cita.

També participaran representants del Club Círculo Mercantil, Escuela Piragüismo Mar Menor, Club Fluvial de Lugo, Club Kayak Tudense i Murcia Remo.

Scroll to Top