El RCN Dénia, el CN La Vila Joiosa i el RCN de Castelló copen els tres primers llocs en el medaller en l’estrena de la Lliga de surfski caiac de mar

El RCN Dénia, el CN La Vila Joiosa i el RCN de Castelló han copat els tres primers llocs en el medaller en l’estrena de la vint-i-unena edició de la Lliga de surfski caiac de mar i onzena edició de la Lliga de Joves Promeses, que es van disputar a Castelló el passat cap de setmana.

El RCN Dénia, amb sis ors, dues plates i dos bronzes, va aconseguir el primer lloc en el medaller, mentre que el CN La Vila Joiosa, amb cinc ors, cinc plates i dos bronzes, i el RCN Castelló, amb tres ors, tres plates i set bronzes, també van brillar gràcies a l’actuació dels seus esportistes.

Respecte a la classificació general per clubs, el CN La Vila Joiosa es va alçar amb el primer lloc gràcies als 411 punts que van collir els seus representants. Mentre el RCN Castelló, que va actuar com el club local, va sumar un total de 292 punts i el Club de Piragüisme Pobla Marina Kayak de Mar va obtindre 265 punts.

En la competició de joves promeses, finalment, el RCN Dénia va ser primer per davant del RCN Castelló amb una diferència de 60 punts.

Scroll to Top