Les seleccions de caiac pol comencen les seues concentracions amb l’objectiu posat en el Campionat d’Espanya per autonomies

Les seleccions de caiac pol de la Comunitat Valenciana van començar dissabte passat a Alaquàs i Borriana les concentracions tècniques en les categories dones sènior i sub-21, supervisada pel tècnic Eduardo Pérez, i la sub-16, amb Telmo Tejedo, amb la vista posada en el pròxim Campionat d’Espanya per autonomies.

La primera meta d’esta temporada ja apareix en l’horitzó ja que del 10 al 12 de març se celebrarà el Campionat d’Espanya on s’aspira a aconseguir títols tant en categoria masculina com femenina en les categories sub-16, sub-21 i sènior.

Després dels bons resultats en els últims anys en què es van revalidar els títols nacionals, l’objectiu de la direcció tècnica és encara superior. La Federació Autonòmica buscarà que tots els seus equips de caiac pol es pugen al podi en les seues respectives categories.

Així, des de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana es continua treballant de manera contínua i conjunta per a buscar joves promeses que oferisquen continuïtat als èxits d’anys passats.

L’esport femení i la joventut són dos dels eixos marcats per la direcció tècnica per a les pròximes temporades, ja que en tots dos casos ja està donant grans resultats.

L’aposta, segons la direcció tècnica autonòmica liderada Gonzalo Ruiz, és “crear un projecte sòlid de campions i campiones en totes les categories, augmentant la nostra participació en les seleccions nacionals i tractant de ser referents a Europa i en el món”.

Scroll to Top