Èxit valencià en la 1a Copa d’Espanya de caiac de mar i 1a Copa Joves Promeses

Els representants de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana van ser profetes en la seua terra el passat cap de setmana durant la disputa de la 1a Copa d’Espanya de caiac de mar i 1a Copa Joves Promeses, celebrades en la localitat alacantina de Dénia.

Així, els esportistes autonòmics van sumar 12 medalles d’or, 17 subcampionats i 19 medalles de bronze en les diferents modalitats que es van disputar durant el cap de setmana.

Daniel Cedero, en homes veterans 45-54 K-1 tradicional; Francisco José Rodrigo, en homes veterans 55-69 K-1 tradicional; Marc Sánchez, en homes sub-23 SS1 Sprinter-Surfsky; Jorge Cinto, en homes veterans 55-59 SS1 Sprinter-Surfsky; Sofía García i Pablo Valero, en veterans 40-49 SS2 mixta; Francisco Javier Carcel i Ionel Dumitrescu, en homes veterans 40-44 SS2 Sprinter-Surfsky; Antoni Gil i Maik Dimitrov, en homes sub-23 SS2 Sprinter-Surfsky; Mireia Martí i Carmen Suarep, en dones infantil B K-2 Sprinter-Surfsky; Javier Cabello i Pablo Sánchez, en homes infantil A K-2 Sprinter-Surfsky; Carmen Suarep, en dones infantil B K-1 Sprinter-Surfsky; Pablo Sánchez, en homes infantil A K-1 Sprinter-Surfsky; i Nino Van Der Zeeuw, en homes infantil B K-1 Sprinter-Surfsky, van aconseguir el títol.

D’altra banda, el Real Club Nàutic Castelló i el Club Nàutic La Vila Joiosa es van pujar al segon i tercer escaló del podi, respectivament, en la classificació per clubs de la prova de Dénia.

Finalment, en la classificació general per clubs de la Copa de Joves Promeses, el Club Nàutic La Vila Joiosa i el Real Club Nàutic Dénia van ocupar la segona i tercera posició, respectivament. Els van seguir en la taula el Club Piragüisme Silla, quart, i el Real Club Nàutic Castelló, cinqué.

Scroll to Top