Bons resultats en la Lliga Nacional de caiac pol per als clubs de la Comunitat Valenciana

Els clubs de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana van aconseguir excel·lents resultats en la primera seu de la Lliga Nacional de caiac pol, que va tindre lloc en Sant Pere de Pinatar (Múrcia).

En la categoria femenina absoluta Iberdrola, el Club Picassent es va adjudicar el segon lloc en la classificació final, per davant del Club Alaquàs Kayak Polo, que va ser tercer. Tots dos conjunts es troben lluitant per acabar la competició entre els dos primers clubs de la classificació i guanyar-se un lloc per al Campionat d’Espanya de clubs.

Les joves promeses del Club Regatas Burriana, per part seua, van acabar en setena posició.

Mentrestant, en Primera Divisió Masculina, el Real Club Náutico Castellón va demostrar la seua superioritat alçant-se amb la victòria final. Per darrere, el Club Alaquàs Kayak Polo, sisé, i el Club Picassent Kayak Polo, huité, van demostrar que estan capacitats per a plantar cara a qualsevol pese a l’augment de nivell que s’ha vist en els diferents equips participants.

D’altra banda, en les categories de Segona Divisió i Primera Divisió sub-16, els equips de la Comunitat Valenciana també van demostrar que estan cridats a estar entre els millors a final de temporada.

Així, el Club Regatas Borriana van aconseguir el títol i el subcampionat del torneig en Segona Divisió i sub-16, respectivament.

El Club Alaquàs Kayak Polo i el Real Club Náutico Castellón van acabar veient-se en l’aigua en un partit on van obtindre la cinquena i sisena plaça, respectivament. Els més xicotets van gaudir competint en la que per a molts va ser la seua primera competició.

El Club Alaquàs KP, a més, va ser seté en Segona Divisió.

Scroll to Top