El poliesportiu Bovalar d’Alaquàs completa el primer torneig de caiac pol amb la disputa de les categories sènior masculina, sènior femenina i sub-21

El poliesportiu Bovalar d’Alaquàs serà l’escenari on es completarà el primer torneig de la Lliga Autonòmica de caiac pol, que celebra la seua vint-i-tresena edició enguany. En esta cita es disputarà l’estrena de les categories sènior masculina, sènior femenina i sub-21.

Demà, 26 de febrer, tindrà lloc la competició de la 1a Divisió sènior masculina en la qual intervindran el Real Club Náutico Castellón, el Alaquàs KP, el Club Regatas Burriana i el Picassent KP, de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, i el Club Nàutic Banyoles català.

Mentrestant, el diumenge, 27 de febrer, entraran en lliça els equips que competeixen en 1a Divisió sènior femenina i sub-21. L’Alaquàs KP i el Club Regatas Burriana participaran en totes dues categories, el Picassent KP ho farà en dones i el Club Nàutic Banyoles en sub-21.

En les dos jornades, el caiac pol farà les delícies dels aficionats que s’acosten a gaudir de la competició, ja que es disputaran un total de 12 partits el dissabte i 15 el diumenge.

Scroll to Top