El Picassent KP, en sènior masculí, i el Club Natació Banyoles, en femenina i sub-21, s’emporten la primera seu de la Lliga Autonòmica

El Picassent KP, en sènior masculí, i el Club Natació Banyoles, en femenina i sub-21, s’adjudiquen el triomf en la primera seu de la Lliga Autonòmica celebrada a Alaquàs.

En categoria masculina, el Picassent va ser el mereixedor del triomf final gràcies a la seua superioritat per davant del RCN Castelló i el Club Natació Banyoles, que van acabar en segona i tercera plaça, respectivament.

Mentrestant, en l’altra competició celebrada a Alaquàs que va reunir els equips sub-21 i sènior femenina, el Club Natació Banyoles va ser millor que la resta de combinats pertanyents a la Comunitat Valenciana.

El CN Banyoles va véncer en tots els partits signant uns guarismes immaculats. De fet, va aconseguir un total de 30 gols i a penes va encaixar cinc. El CR Burriana sub-21 va tractar de plantar-li cara,, encara que va haver de conformar-se amb el subcampionat. El Club Alaquàs sub-21, amfitrió de la cita, va ser tercer.

Scroll to Top