El Club Regatas Burriana guanya tots el partits de la primera seu de la Lliga Autonòmica de caiac pol en categoria sub-16

El Club Regatas Burriana equip blanc va ser el gran dominador en la primera seu de la Lliga Autonòmica de caiac pol en categoria sub-16, que va tindre lloc en la Marina Burriananova el passat cap de setmana.

De fet, el conjunt local va aconseguir tots els punts posats en lliça i va acabar en la primera posició de la classificació amb 12 punts després d’enfrontar-se a tots els participants.

El CN Banyoles, de Catalunya, i el Club Regatas Burriana equip negre van ocupar la segona i tercera posició, respectivament, amb 9 i 6 punts. L’Alaquàs KP, amb 3 punts, va ser quart, mentre que el RCN Castelló va tancar la taula sense puntuar.

La jornada, que inaugurava la temporada de caiac pol en la Comunitat Valenciana, va transcórrer amb total normalitat gràcies a la col·laboració de tots els presents. Els equips participants van gaudir de la volta a l’aigua, que en el cas del RCN Castelló debutava en esta categoria.