El Club Nàutic La Vila Joiosa, primer en la seu del Campello de la Lliga de surfski-caiac de mar

El Club Nàutic La Vila Joiosa es va erigir com el gran protagonista en la tercera competició de la Lliga de surfski-caiac de mar, que va tindre lloc el passat cap de setmana en la localitat alacantina del Campello.

Els representants del Club Nàutic La Vila Joiosa van aconseguir el primer lloc en la classificació general per clubs després de sumar un total de 328 punts. El Club de Piragüisme Pobla Marina Kayak de Mar, amb 281, i el Real Club Nàutic de Castelló, amb 202, van acabar en segona i tercera posició.

També en el medaller el Club Nàutic La Vila Joiosa va ser el gran vencedor, ja que va aconseguir una desena de títols, sis subcampionats i tres medalles de bronze. El Club de Piragüisme Pobla Marina Kayak de Mar també va destacar, ja que va aconseguir quatre ors, quatre plates i set bronzes.

El Real Club Nàutic Dénia va tancar el podi del medaller després d’obtindre tres ors, tres plates i un bronze.

Finalment, en la classificació de joves promeses, la pedrera del Club Nàutic Dénia va ser la millor. De fet, va aconseguir els 85 punts per a pujar fins al primer lloc de la classificació general. El Real Club Nàutic de Castelló, amb 50, i el Club Nàutic Campello, amb 22, van ser segon i tercer, respectivament.